Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Gebarencafe 14 april 2023

Café 't Duvelke Helstraat 3A, Sittard

Samen met café ‘t Duvelke op de Helstraat in Sittard organiseren wij elke drie maanden het gebarencafé! Kom ook eens langs voor een drankje en een gezellige avond gebaren. Spelletjes spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Op 14 april zijn we weer te gast in Sittard. Entree is gratis.

Gratis

Bloesemwandeling Eijsden-Margraten

Hoeve de Laethof Langstraat 3, Eijsden, Limburg

Het is tijd om onze wandelschoenen aan te trekken en samen te genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft! Op 23 april gaan we samen op pad voor de bloesemwandeling in Eijsden-Margraten. We zullen een prachtige tocht maken van 5,8 kilometer langs de bloesemrijke boomgaarden en groene weilanden. We verzamelen om 13:00 […]

Gratis

Sportieve zomeractiviteit

Scouting Sittard Don Bosco Sportcentrumlaan 34, Sottard

In samenwerking met SH-Jong en Zo Hoort Het organiseren wij in 2023 weer een super activiteit waarbij je 3 weken lang spierpijn aan overhoudt. Houd deze dag in de agenda vrij. Meer info komt later nog online.

Gebarencafé 7 juli 2023

Café 't Duvelke Helstraat 3A, Sittard

Samen met café ‘t Duvelke op de Helstraat in Sittard organiseren wij elke drie maanden het gebarencafé! Kom ook eens langs voor een drankje en een gezellige avond gebaren. Spelletjes spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Op 7 juli zijn we weer te gast in Sittard. Entree is gratis.

Gratis

Gebarencafé 6 oktober 2023

Café 't Duvelke Helstraat 3A, Sittard

Samen met café ‘t Duvelke op de Helstraat in Sittard organiseren wij elke drie maanden het gebarencafé! Kom ook eens langs voor een drankje en een gezellige avond gebaren. Spelletjes spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Op 6 oktober zijn we weer te gast in Sittard. Entree is gratis.

Gratis