Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Historische dag

30 september 2023 van 10:30 tot 16:00

Kom en beleef een dag vol geschiedenis en cultuur op een unieke manier!

Historisch Goud nodigt doven en slechthorenden uit voor een speciale dag op 30 september 2023, in samenwerking met Kasteel Hoensbroek en het Thermenmuseum in Heerlen. We hebben een dag vol avontuur en ontdekkingen voor je gepland, compleet met gebaren- en schrijftolken om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen.

Het programma ziet er als volgt uit:
10:30 uur – Kasteelrondleiding in Kasteel Hoensbroek: Ontdek de rijke geschiedenis van dit prachtige kasteel en laat je meenemen terug in de tijd.

12:00 uur – Geniet van een heerlijke lunch in Domestique: Laat je smaakpapillen verwennen met een smakelijke maaltijd in een gezellige sfeer. (Op eigen gelegenheid)

14:00 uur – Rondleiding door het Thermenmuseum: Duik in de fascinerende wereld van de Romeinse thermen en leer alles over het oude Rome.

Mis deze kans niet om geschiedenis en cultuur op een toegankelijke manier te ervaren!
Meld je aan via onderstaande link.

AANMELDEN

Zorg ervoor dat je erbij bent op 30 september 2023 voor een dag vol plezier, ontdekking en verbinding. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Let op: op deze dag zorg je zelf voor vervoer, waarmee je van kasteel Hoensbroek naar Heerlen rijdt. Deze activiteit is gratis. Eten en drinken is op eigen kosten.


Gegevens

Datum:
30 september 2023
Tijd:
10:30 tot 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.limburghoortzo.nl/product/historische-dag/