Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebarenrestaurant 2023

28 december 2023 van 18:00 tot 23:00

Het jaar 2023 is al bijna ten einde, en wat een geweldig jaar hebben we gehad! We hebben genoten van fantastische activiteiten en nieuwe ervaringen. Nieuw waren dit jaar de wandelingen en werelddovendag 2023 organiseren met stichting Zo Hoort Het en stichting Plots- en Laatdoven!

Terwijl de dagen korter worden en de winter eraan komt, zijn wij ontzettend blij om onze nieuwe locatie voor het Gebarenrestaurant met jullie te delen. Dit jaar hebben we een prachtig restaurant uitgekozen in Maastricht: Olround op 28 december 2023.

Olround is een sfeervol restaurant waar iedereen kan genieten van gourmetten aan tafel. Geen gedoe met het van tevoren plaatsen van je bestelling of onthouden wat je hebt besteld. Hier kun je twee uur lang eten en drinken wat je wilt, en als je na die tijd nog niet genoeg hebt, kun je een extra uur drankjes kopen, wat we tijdens de avond zullen regelen.

Zin in nog een uurtje sportiviteit voor het eten? Dan bieden we speciaal dit jaar ook de mogelijkheid om vooraf te bowlen. Tijdens het bowlen kun je ook al onbeperkt drinken. Na het bowlen kun je direct door naar het Gebarenrestaurant en jezelf verwennen met heerlijk eten.

Dit jaar werken we met een all-in prijs, wat betekent dat eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs. Hier zijn de tarieven:

Volwassenen:
– Bowlen en Gebarenrestaurant (inclusief gourmetten en drinken): €50,-
– Alleen Gebarenrestaurant (inclusief gourmetten en drinken): €38,-

Kinderen t/m 12 jaar:
– Bowlen en Gebarenrestaurant (inclusief gourmetten en drinken): €26,-
– Alleen Gebarenrestaurant (inclusief gourmetten en drinken)): €21,-

AANMELDEN

Tijdschema voor donderdag avond 28 december 2023:
– 17:45 uur: Verzamelen voor het bowlen
– 18:00 uur: Start van het bowlen
– 18:30 uur: Inloop in het Gebarenrestaurant, verzamelen in de foyer
– 19:00 uur: Einde bowlen, plaatsnemen Gebarenrestaurant
– 19:05 uur: Welkomstwoord, proosten en start van het Gebarenrestaurant
– 21:00 uur: Einde van het drinken en eten, gevolgd door de mogelijkheid om een bandje te kopen voor een extra uur drinken.

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen en samen een geweldige tijd te hebben. Het Gebarenrestaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en we zorgen voor voldoende schrijf- en gebarentolken. Voor doofblinde gasten creëren we een speciale ruimte met voldoende verlichting.

Locatie:
Olround Maastricht
Boschstraat 30
6211AX Maastricht

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of speciale verzoeken hebt. Laten we samen het jaar afsluiten met een onvergetelijke avond vol lekker eten, drinken en gebarentaal!

We willen jullie vragen mobieltjes zo veel mogelijk in de tas te laten. We komen eindelijk weer samen en dan zou het jammer zijn als we alleen op telefoons kijken.
Mocht je onverwachts toch niet kunnen, probeer dan zelf je kaartje aan iemand anders te verkopen. Wij kunnen helaas geen geld terug storten, omdat wij jouw lege plekje anders moeten betalen.


Gegevens

Datum:
28 december 2023
Tijd:
18:00 tot 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://ticket-box.nl/gebarenrestaurant/

Organisator

Limburg Hoort Zo!
E-mail
info@limburghoortzo.nl

Locatie

Olround Maastricht
Boschstraat 30
Maastricht, Limburg
+ Google Maps