Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Statie festatie Roermond

Stationsplein Roermond Stationsplein, Roermond, Limburg

Vier met ons de Vastelaovend in Limburg! Neem je vrienden mee en zorg dat je verkleed bent. We verzamelen ongeveer om 12:00 uur aan de voorkant van station Roermond. We beginnen op tijd, maar dan kunnen we ook een goede plek zoeken op het Stationsplein. Zorg dat je voldoende gegeten hebt, goede zin bij je […]

Gratis

Bakactiviteit

Bakhal Cas Wolters Albert Einsteinweg 14, Roermond

We organiseren samen met Cas deze gezellige workshop in Roermond, waar we twee verschillende workshops gaan verzorgen. Deze bakdag is een leuk voor jong en oud. Tijdens de workshops krijg je een professionele demonstratie van onze bekende Cas, die alle stappen van het bakken zal laten zien. Na de demonstratie, ga je zelf aan de […]

Gebarencafe 14 april 2023

Café 't Duvelke Helstraat 3A, Sittard

Samen met café ‘t Duvelke op de Helstraat in Sittard organiseren wij elke drie maanden het gebarencafé! Kom ook eens langs voor een drankje en een gezellige avond gebaren. Spelletjes spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Op 14 april zijn we weer te gast in Sittard. Entree is gratis.

Gratis

Sportieve zomeractiviteit

Scouting Sittard Don Bosco Sportcentrumlaan 34, Sottard

In samenwerking met SH-Jong en Zo Hoort Het organiseren wij in 2023 weer een super activiteit waarbij je 3 weken lang spierpijn aan overhoudt. Houd deze dag in de agenda vrij. Meer info komt later nog online.

Gebarencafé 7 juli 2023

Café 't Duvelke Helstraat 3A, Sittard

Samen met café ‘t Duvelke op de Helstraat in Sittard organiseren wij elke drie maanden het gebarencafé! Kom ook eens langs voor een drankje en een gezellige avond gebaren. Spelletjes spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Op 7 juli zijn we weer te gast in Sittard. Entree is gratis.

Gratis

Gebarencafé 6 oktober 2023

Café 't Duvelke Helstraat 3A, Sittard

Samen met café ‘t Duvelke op de Helstraat in Sittard organiseren wij elke drie maanden het gebarencafé! Kom ook eens langs voor een drankje en een gezellige avond gebaren. Spelletjes spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Op 6 oktober zijn we weer te gast in Sittard. Entree is gratis.

Gratis