7 oktober Creamiddag

Creamiddag

Samen CREATIEF!

Houd jij van gezellig samen zijn en ben jij heel creatief? Dan is dit een super leuke activiteit voor jou. Stichting Limburg Hoort Zo! organiseert op zondag 7 oktober een creamiddag in Sittard. Ook heel leuk voor de mensen die niet zo creatief zijn of alleen voor de koffie en thee langs willen komen.

We starten om 14:00 uur in het scouting gebouw, waarna iedereen kan beginnen met zijn gekozen knutselwerk. Hierna is er voor de kids nog de gelegenheid om buiten op het grasveld te spelen en voor de volwassenen nog wat te drinken en te gebaren.

Knutselwerken...

Stichting Limburg Hoort Zo! Heeft drie verschillende knutselwerkjes bedacht en ook alle materialen ervoor in huis gehaald, zodat iedereen lekker creatief bezig kan zijn. Een overzicht van de workshops vind je hieronder.

Om het voor ons gemakkelijker te maken, zouden wij het fijn vinden als je voor 2 oktober via deze website een ticket koopt. Je kiest dan welk knutselwerk je wilt maken en rond de betaling vervolgens af.

Tot 7 oktober!

Workshops

KIDS: Knutselen met WC-rolletjes
Samen een super gave knikkerbaan of achtbaan maken van WC-rolletjes. Of als een achtbaan veel te wild is super lieve schattige dieren knutselen.

 


Knutselen: Creatief op doek
Voor deze activiteit staat een lege schildersdoek voor jou klaar... Ze zijn nog een beetje saai om naar te kijken. Wij zorgen voor verschillende materialen (denk aan spaghetti, tijdschriften, papier, etc...) zodat jij jouw schildersdoek helemaal kunt op pimpen!

 

 Knutselen: Kerstballen versieren
De kerstdagen komen er bijna aan. Mocht je nog geen mooie kerstballen hebben voor in de kerstboom. Geen probleem, op 7 oktober kun je een kerstbal versieren zodat deze in jouw kerstboom kan "shinen" in december!

 


Geen zin in knutselen? Geen probleem je bent ook van harte welkom als je alleen voor de gezelligheid wilt komen, of alleen een kopje thee of koffie komt drinken.

 

 

 

Aanmelden kan via deze link! 

Gegevens evenement

  • Datum: 07 oktober 2018, 14:00 uur
  • Kosten: 4 euro p.p.
  • Locatie: Scouting Don Bosco, Sportcentrumlaan 34, 6136 CE Sittard
Geplaatst in 2018, Activiteiten, Limburg Hoort Zo.