11 november ATB tourtocht

Roger Wijnen ATB toertocht 2018 fietst geld bij elkaar voor stichting Limburg Hoort Zo!

De stichting Alpe du Genhout en stichting Limburg Hoort Zo! hebben de handen in elkaar geslagen. De opbrengst van de ATB tocht in Genhout zal volledig ter beschikking worden gesteld om activiteiten in Limburg mogelijk te maken voor doven en slechthorenden. Fiets je mee?

Op 11 november 2018 is de pittoreske Hoeve Printhagen in Genhout het decor van de start en finish van diverse afstanden. Zo kunnen senioren kiezen voor ca. 30 en 45 kilometer, maar ook aan de jeugd is gedacht. Zij kunnen een afstand fietsen van ca. 20 kilometer door het mooie Limburgse landschap rondom Genhout. Onderweg is er weer een verzorgingspost en een materiaalpost. En mocht je pech krijgen onderweg dan word je opgehaald. En dat alles voor slechts € 6 inclusief consumptiebon.

Inschrijven en prijzen winnen
Maak tevens kans op diverse prijzen ter beschikking gesteld door Roger Wijnen Sportief Fietsen. De prijzen zullen verloot worden onder de mountainbikers die zich voor 8 november inschrijven. Tevens ontvangt iedere deelnemer sowieso een leuke verrassing, waarmee je je kan laten horen. Dus schrijf je in voor 8 november via voorinschrijvingen@gmail.com of via de website van Alpe du Genhout of hou de Facebook pagina in de gaten. Fiets je mee 11 november? Start is tussen 8.00 en 10.30 uur.

Link naar Alpe du Genhout: https://www.alpedugenhout.nl/actueel
Link naar Facebook pagina: https://www.facebook.com/Alpe-du-Genhout-1467946489968781/

Gegevens evenement

  • Datum: 11 november, va 8:00 uur
  • Kosten: €6,- per persoon
  • Locatie: Genhout - Beek

Aanmelden via: voorinschrijvingen@gmail.com (voor 8 november!)

Geplaatst in 2018, Activiteiten, Limburg Hoort Zo.