Michelle

Ik ben Michelle, ik ben de penningmeester van de stichting. Ik ben altijd goed geweest met getallen. Ik volg ben op het moment bezig met het afronden van de studie Bedrijfseconomie waarna ik de Master Controlling ga doen. Administratie/boekhouding is dus iets dat wij op de opleiding onder andere leren. Toen Emma mij vroeg om bij het bestuur te komen leek me dat een leuke uitdaging!

Steeds meer dove/slechthorende kinderen gaan naar het regulier onderwijs. Hierdoor komen ze minder snel in contact met andere dove/slechthorende kinderen. Dat is jammer, want zo is de kans groter dat ze zich alleen of onbegrepen voelen. Daarnaast komen ze ook niet snel in aanraking met rolmodellen.  Veel mensen vinden het fijn om af en toe contact te hebben met mensen die in dezelfde situatie zitten als zij.

Ook ouders lopen tegen zaken aan die ze graag eens zouden bespreken met andere ouders van dove/slechthorende kinderen. Ook zij komen moeilijk met elkaar in contact, want ja, hoe vind je elkaar?

Er wordt uiteraard wel van alles georganiseerd voor dergelijke doelgroepen, maar het is vaak ver weg voor mensen uit Limburg.

Door af en toe een leuke activiteit te organiseren, hopen wij deze contacten binnen Limburg mogelijk te maken.